Welkom in het

Vakwerkhuis

De plek om samen thuis te …

kom je ook ..

samen vergaderen

in het Vakwerkhuis

vergaderen is ook een vak

In het Vakwerkhuis zijn grote en kleine ruimtes om in te vergaderen, maar je kunt er ook van alles in organiseren. De 11 vergaderruimtes zijn allemaal net even anders. We willen creativiteit stimuleren en daarom liggen de volgende dingen klaar:

  • eventueel schetsrol
  • post-its, pennen, notitieblok
  • een presentatiescherm
  • wifi

Zoek je een ruimte voor een lezing, een teambuilding of een trouwerij? Dat kan ook. Er zijn vier grote ruimtes waar van alles mogelijk is. We denken graag met je mee.De ruimtes worden per dagdeel verhuurd , maar we kunnen wat voor je regelen (ook per uur te boeken). Bewoners van het vakwerkhuis boeken voor een gereduceerd uurtarief.

kom je ook ..

samen werken

in het Vakwerkhuis

kom je er ook bij?

Het vakwerkhuis is een plek, gemaakt om lekker te werken. Niet alleen door de wifi die altijd werkt, ruime werkplekken of kleurenprinter. Want dat is vanzelfsprekend. Juist door wat niet standaard is.

Een inspirerend pand met een netwerk van mensen met allemaal een unieke specialiteit. Zo kunnen we samen werken en van elkaar leren. Op zakelijk vlak, maar ook om te lachen, te lunchen en te borrelen.

Is dit precies de plek die je zoekt? Dan hebben we verschillende opties, want we hebben allemaal wat anders nodig. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Alle abonnementen zijn inclusief scherm, in hoogte verstelbare bureau, en vrij gebruik van alle informele vergaderruimtes.

kom je ook ..

samen ontmoeten

in het Vakwerkhuis

kom je gezellig op de koffie?

Een goed kop koffie, ontbijt, lunch, borrel en alles daar tussen in. We hebben het allemaal in het voormalig ketelhuis. Of neem plaats in een strandstoel of aan één van onze picknicktafels en waan je op vakantie in onze zonovergoten groene oase langs de Schie.

kom je ook ..

samen feesten

in het Vakwerkhuis

vakwerkhuis viert er vrolijk op los

Het Vakwerkhuis is uitermate geschikt om een feest te geven. We hebben ervaring met grote feesten, bruiloften, borrels. De machinehal en onze tuin (terras aan de Schie) zijn al gebruikt als bruiloftlocatie, clipopname, DJ cursussen en lichtfeest.

In overleg kunnen overige ruimtes ook gebruikt worden voor diverse doeleinden.

Wil je iets organiseren in het Vakwerkhuis, neem dan contact met ons op!