het leukste café van Delft!

Een goede kop koffie, ontbijt, lunch, borrel en alles daartussenin. We hebben het allemaal in het voormalig ketelhuis. Neem plaats in een strandstoel of aan één van onze picknicktafels en waan je op vakantie in onze zonovergoten groene oase langs de Schie. Zie hieronder het menu en de activiteiten die we organiseren.

Neem contact met ons op om een plek te reserveren.

Feesten in het Vakwerkhuis

het leukste café van Delft!

Feesten in het Vakwerkhuis

Ontbijt, lunch, borrel en alles daartussenin. We hebben het allemaal in het voormalig ketelhuis. Neem plaats in een strandstoel of aan één van onze picknicktafels en waan je op vakantie in onze zonovergoten groene oase langs de Schie. Zie hieronder het menu en de activiteiten die we organiseren.

Neem contact met ons op om een plek te reserveren.

vergaderarrangementen

Tijdens of na het vergaderen zijn er diverse mogelijkheden voor koffie, hapjes, borrelplank! Vraag ernaar bij het reserveren van de ruimte.

borrels

Vrijdagmiddagborrels, iets te vieren, of zo maar een borreltje doen. Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden.

Feest in de tuin - 5 jaar Vakwerk

feesten

Wil je een leuk groot feest geven. We hebben diverse mogelijkheden in en om ons gebouw, waaronder onze terras aan de Schie.

bruiloften

Het Vakwerkhuis leent zich uitermate voor jullie bruiloft. Kom eens langs voor een rondleiding door het huis. Losse fotoreportages behoren ook tot de mogelijkheden.