wist je dat…

… deze werk en vergaderlocatie ooit een ketelhuis is geweest? Dit pand is een rijksmonument uit 1903, gebouwd om de energie te leveren aan de TU wijk.
Nu is dit gebied getransformeerd tot internationale campus TU Noord. Het ketelhuis voorziet de wijk nogsteeds van energie, maar dan in de vorm van een kopje koffie!

… wij hier 9 vergaderruimtes hebben voor 2 tot 70 personen? Die kan je gebruiken als je hier werkt, maar je kan ze ook huren. Nieuwsgierig? Vraag aan de bar om ze te bekijken, of kijk op onze website: www.vakwerkhuis.com.

Liever een feestje geven? Je kunt hier ook teambuilden, trouwen met de liefde van je leven of borrelen met je vrienden.

… dit een super duurzaam rijks- monument is? Voorzien van dubbelglas, dak- en vloerisolatie en warmtepompen. Wij zijn all-electric!

Nog maar kort geleden vlogen de duiven door de ruimte waar jij nu zit. Nu staan er 200 planten in het pand en hebben we ruim 8.7 km aan eiken houten latjes toegevoegd voor een warme sfeer.

… je hier kan werken, vergaderen en feesten? In het ketelhuis kan je een werkplek huren voor 1, 2, 3 of 5 dagen per week. Er zijn 100 werkplekken in verschillende ruimtes die je deelt met andere enthousiaste start-ups, zzp-ers en kleine bedrijven. En dan krijg je ook een lekkere korting op je koffie of vakwerklunch. Kom je een dagje proefdraaien?