wie hier wonen.

Het vakwerkhuis wordt gevormd door onze bewoners. Een veelzijdige groep met als gemene deler creativiteit. Iedereen op z’n eigen manier. Als freelancer of bureau, beginnend of ervaren en werkend in meters of pixels. Kom bij ons betrokken en enthousiaste netwerk, waarin iedereen met en van elkaar leert.

Vakwerkhuis terras

onze bewoners.

Vakwerk architecten

Vakwerk architecten

Architecten bureau

Vakwerk wil vooral met heel veel plezier samenwerken. Projecten duren vaak vele jaren. Het is daarom belangrijk dat we het uithoudingsvermogen hebben om permanent te kunnen presteren. Om topfit te blijven is plezier in ons werk en in onze samenwerkingen dus een essentiële voorwaarde.

Vakwerkarchitecten.nl

Komovo

Komovo

All-round ontwerp

Het Jong Oranje onder de ontwerpbureau’s. Daagt uit en geeft energie met het ontwerpen van websites, branding, producten en meer.

Komovo.nl

Delft Fringe festival

Delft Fringe festival

Theater / festival

Op 22 locaties spelen 56 podiumkunstenaars ruim 475 voorstellingen. Het Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste en belangrijkste theaterfestivals voor jonge makers. Maak kennis met het talent van morgen!

Delftfringefestival.nl

 Turion Events

Turion Events

Events

Renée Turion organiseert o.a.
Food La Route in +/- 20 plaatsen

Geniet samen met je geliefde, vrienden en/of familie van een bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis. Speciaal hieraan is dat je een 4-gangendiner krijgt, waarbij je elke gang in een ander restaurant eet.

Zo kun je op 1 avond van 4 verschillende restaurants proeven. Je krijgt in elk restaurant een heerlijke gang met een smakelijke wijn. Tussendoor wandel je door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten.

Sinds kort ook in Delft!

Foodlaroute.nl

 Eleven Digital

Eleven Digital

Marketeer

Gedreven ondernemers helpen met slim online adverteren. Dat is waar we bij Eleven Digital elke dag met veel enthousiasme aan werken. We werken met een remote team aan specialisten met het Vakwerkhuis als inspirerende thuisbasis.

Elevendigital.nl

A-Dato

A-Dato

Software

It’s people doing projects.

Het team van A-dato ontwikkelt een planningsproduct met de naam Lynx. Dit product wordt vooral gebruikt bij bedrijven die veel, complexe, projecten tegelijk doen.
De software is gebaseerd op de ‘theorie van de beperking’ (Theory of Constraints). Daar vertellen we je graag meer over tijdens een Vakwerklunch.

A-dato.com

Emma Collins

Emma Collins

Consultant & project manager

Emma Collins is a consultant and project manager to arts, culture, and heritage organizations, delivering strategic projects like Masterplans, business plans, options appraisals, funding applications, and bespoke research.  She combines a background in business planning and finance with expertise in the world of arts and culture.  She excels working with multidisciplinary teams and bringing together different types of analysis to deliver innovative solutions for complex organizations and sites.

7Scope

7Scope

Planningsmanagement

Wij zijn 7Scope, gespecialiseerd in het mobiliseren van samenwerking op grote technische projecten. Wij doen dat op onze eigen manier via de planning. Onze kernbegrippen zijn snelheid, inzicht en eigenaarschap. Vaak werken we op locatie en 1x per week inspireren wij elkaar in het Vakwerkhuis.

7scope.nl

Pauw Data Analysis

Pauw Data Analysis

Freelance data analist

Hallo, ik ben Lieske Pauw en ik ben werkzaam als freelance Business Intelligence Consultant. Ik bouw managementrapportages voor veel uiteenlopende bedrijven. Meestal werk ik thuis, maar vanaf 1 november werk ik op maandag in het Vakwerkhuis. Het is heel prettig om op zo’n mooie plek te zitten. Ik waardeer ook erg de geweldige lunch. Het lijkt me ook leuk om andere freelancers te ontmoeten, dus spreek me aan als je een keer samen wilt lunchen.

 

Attentives

Attentives

Marketing

Bij Attentives® draait het om aandacht. Onze artikelen zorgen ervoor dat jouw merk/bedrijf zichtbaar is op het juiste moment en op de juiste plaats. Door veel productkennis en creatieve oplossingen kun je bij Attentives® de mooiste en meest effectieve marketing materialen inkopen. Van promotionele artikelen en relatiegeschenken tot POS materiaal en drukwerk. Het Vakwerkhuis is een perfecte inspirerende locatie om tot creatieve ideeën te komen. Welke marketing materialen zijn voor jouw bedrijf/merk het meest effectief?

Attentives.nl

Zeeuwse Jongens

Zeeuwse Jongens

Architecten

Met veel passie, kennis en enthousiasme voor restauratie, monumenten en herbestemming werken wij vanuit het Vakwerkhuis

Zeeuwsejongens.nl

BV Babs

BV Babs

Marketing & Business Coaching

Babs steekt ondernemers aan met haar enthousiasme en bevlogenheid voor ondernemen. Dit doet ze als business coach, marketingstrateeg en ervaren ondernemer. In 2018 begon ze De Marketing Ninja: een marketingbureau waar een team van Ninja’s met slimme methodieken ondernemers begeleidt, van onderbouwde marketingstrategie tot praktisch marketing actieplan. Babs houdt andere ondernemers graag een spiegel voor, met een analytische blik en vriendelijk confronterend. Zo helpt ze andere ondernemers floreren. Altijd met een kraakhelder doel en een aanpak die zorgt voor dikke pret!

SMnL Architecten

SMnL Architecten

Architecten

“Creating happy, healthy space”
Dit is het motto waar SMnL Architecten voor staat en dat zij dagelijks toepassen in projecten. De missie is om klanten te helpen het maximale uit hun project te halen door inzicht te geven in de potentie en de kansen die hun project te bieden heeft.

SMmLarchitecten.nl

Begin Studio

Begin Studio

Ontwerpster

Begin Studio is een kleine branding design studio opgericht door Amy na haar ervaring bij diverse ontwerpbureaus in Edinburgh. Amy helpt creatieve ondernemers om hun branding van het begin tot het einde uit te werken. Haar favoriete projecten omvatten logo design, verpakkingsontwerp en brandingstrategie”

Beginstudio.co.uk

Rebel Architects

Rebel Architects

Architecten

Triggering a positive change

Wij zijn Rebel Architects, een internationaal collectief van architecten. We ontwerpen met een open houding en onze mening is ongecensureerd eerlijk. Voor elke opdracht zoeken we een passende benadering, om te komen tot ontwerpen die vooruitstrevend en veerkrachtig zijn. De inspirerende omgeving van het Vakwerkhuis past ons perfect! 

Rebelarchitects.nl

 Vision Intelligence

Vision Intelligence

Software

“Slimme inzichten halen uit camera beelden”

Met het platform van Vision Intelligence kun je razendsnel inzichten halen uit (bewakings-) camerabeelden. Onze oplossingen worden gebruikt in retail, logistiek op vliegvelden en in de zorg. Het software product kan worden geïnstalleerd op slimme AI-cameras of op server technologie. Nieuwsgierig? We demonstreren graag hoe wij met onze software, processen verbeteren of nieuwe inzichten verschaffen!

Visionintelligence.ai

Mister Greenway

Mister Greenway

Grafisch partner

Meet Mister Greenway! 👋 Grafisch partner op het gebied van communicatie, vormgeving en print. Ik help, samen met een netwerk om mij heen, bedrijven met communicatie- en marketing vraagstukken.

Ik onderscheid mij door naast vormgeving ook te adviseren bij het vraagstuk in concept of activatie en hoe de boodschap het best tot zijn recht komt in on- en offline middelen.

Korte lijnen, pragmatisch en voor 100% betrokken, dat is waar ik voor sta.

Mistergreenway.nl

Rens Leerkes

Rens Leerkes

Circulaire innovatie studio

MaakLos helpt maakbedrijven het businessmodel toekomstbestendig te maken. Meer klantwaarde over de levenscyclus met minder materialen.
In praktische stappen werken wij als wendbare innovatieschil. We helpen onze klanten met de verschuiving van producten naar oplossingen en van eenmalige transacties naar blijvende relaties.

MaakLos.nl

COUP

COUP

Erfgoed advies- en ontwikkeling

COUP vernieuwt, verbetert en verbouwt historische locaties die sterker zijn en langer leven dan hun oorspronkelijke bestemming. Niet voor de winst, maar voor de waarde. De snel veranderende wereld vraagt om nieuw denken en vooral nieuw doen. We pakken de rol die nodig is om een project echt voor elkaar te krijgen. Soms als ontwikkelaar, soms als adviseur en vaak er tussenin.

Coup-group.com

Auryn Acupunctuur & Advies

Auryn Acupunctuur & Advies

Acupuncturist Plus

Auryn Acupunctuur & Advies helpt vrouwen met problemen en vragen rond gezondheid. Dat doe ik drie dagen per week in mijn praktijk met acupunctuur, op een natuurlijke manier. Een of twee dagen per week ben ik in het Vakwerkhuis. Een heerlijke werkplek waar ik goed kan focussen: op het schrijven van artikelen en het ontwikkelen van mijn online programma’s over vrouwelijke gezondheid.

Auryn-acupunctuur.nl

Jinc

Jinc

Sociaal werk

Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Om dat te bereiken, helpen we kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt via verschillende projecten.

Jinc.nl

Emmett Green

Emmett Green

Investeerders, ontwikkelaars, ontwerpers.

Emmett Green investeert, ontwikkelt, ontwerpt en exploiteert installaties voor de energietransitie. Voorbeelden hiervan zijn mega-batterijen, zonneparken, waterstof en private elektriciteitsnetten. Wij combineren techniek, corporate finance en ondernemerschap. Hiermee versnellen we de energietransitie, reduceren we CO2 en dragen bij aan het Klimaatakkoord.

Emmettgreen.nl

PL Fondsenwerving

PL Fondsenwerving

Fondsenwerving

PL Fondsenwerving helpt zorg- en maatschappelijke organisaties met fondsenwerving bij vermogensfondsen. Dit doen we in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, voor hospices en medische onderzoeken. Ook voor diverse goede doelen zijn we actief. Door middel van fondsenwerving maken we bijzondere projecten mogelijk die niet vanuit de reguliere financiering bekostigd kunnen worden.

Plfondsenwerving.nl

PeetMade

PeetMade

Visualiser

Heldere communicatie; daar teken ik voor!

Om een idee of boodschap goed over te brengen is het slim om hiervoor het snelste en meest ontvankelijke zintuig te gebruiken: de ogen. Zo genereer je inzicht. Wil je dat notulen impact hebben? Zorg voor een Visueel Verslag! Wil je overzicht of je waarde propositie uitdenken: laat Peet een Visueel Verhaal of Proces Plaat tekenen. Vertel: wat kan ik voor jou betekenen? Ik denk en teken graag met je mee!

Peetmade.com

FEM self-care

FEM self-care

Productmanagement zelfzorg producten

FEM doet de ontwikkeling, verkoop en marketing van innovatieve zelfzorg producten voor vrouwen.

We verkopen producten voor vrouwen in de overgang (Menoelle) of voor stellen met een kinderwens of tijdens de zwangerschap (Proceive). Deze producten worden in diverse drogist ketens en online verkocht in zowel Nederland en recent ook in Frankrijk. Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van diverse eigen merken/ producten (cosmetica, supplementen, hulpmiddelen).

FEM is ook actief als exclusief vertegenwoordiger van diverse Internationale bedrijven voor wie we de sales & marketing van zelfzorg merken (zoals o.a. DenTek en Salt of the Earth) in Nederland verzorgen.

FEM Self-care

Dijkdoorbraak

Dijkdoorbraak

Google specialist voor ondernemers

Ron van Dijk is de eigenaar van Dijkdoorbraak en Ron is Google specialist. Hij helpt om jouw ondernemerswebsite vindbaar te maken in Google met SEO. En helpt de website te verbeteren met Analytics (GA4)

Dijkdoorbraak

Machinho

Machinho

Software

Machinho.com is a leading reverse marketplace platform, specializing in the sale and rental of brand-new construction machinery. Our commitment is to provide the best offers without any cost to those looking for new construction equipment. Through AI-powered comparison features on both our website and application, users can efficiently identify opportunities for a user-friendly digital experience.

We also provide detailed market dynamics reports to manufacturing companies, offering insights into potential areas for development and incorporating the latest technology trends in the construction industry.

machinho.com